Не е изключено Кирил Петков да не е получил доклада

...
 Не е изключено Кирил Петков да не е получил доклада
Коментари Харесай

Асен Василев с абсурдна версия: Кирил Петков може да не е получил доклада на ДАНС за Джемкорп

 Не е изключено Кирил Петков да не е получил отчета на ДАНС за " Джемкорп ". 

Такава неуместна версия прокара съпредседателят на Политическа партия Асен Василев в предаването " Лице в лице " по bTV в опит да неглижира абсурда с меморандума, с който предходното държавно управление се опита да хариже цялата енергетиката на една офшорка.

По закон всички отчети на службите наложително отиват при министър-председателя, президента и шефа на Народното събрание.

А за отчета на ДАНС за " Джемкорп " се знае, че Кирил Петков го е крил три месеца в една чекмедже.

 

" Цялото това нещо са нескопосаните фойерверки на ГЕРБ " - по този метод Василев дефинира офанзивите на ГЕРБ към Политическа партия за подписания в нарушавания на закони и правилници меморандумс " Джемпкорп ".

 

Това не е контракт, в случай че беше по този начин, щеше да мине през Народното събрание, акцентира Василев, само че не изясни за какво в мемарандума има клаузи за конфиденциалност и арбитраж. Нека комисията си проверява и цялата работа ще е да се изхаби време на всички, съобщи Василев във връзка образуваната краткотрайна комисия за " Джемпкорп ". 

 

Василев се обърка в обясненията си, тъй като откакто съобщи, че министър председателят Кирил Петков не е получил отчета на ДАНС, разясни, че въз основата на този отчет държавното управление приключва меморандума. 

 

При мен отчет на ДАНС не е идвал, разясни Василев. По думите му няма вреда на страната. Кой интернационален контракт може да бъде подписан, в случай че не е утвърден от Народното събрание?, попита Василев в опит да отбрани тезата си, че меморандумът не е контракт.

 

Мандатоносителят е импотентен да свика диалози, счита Василев във връзка обстоятелството, че първият мандат е на ГЕРБ.

Няма по какъв начин да ни одобряват в Шенген и Еврозоната без бюджет, уверен е Василев.

" Ако се отиде през март на избори, това значи до юли да няма бюджет, ще бъдат замразени всички обществени заплащания ", съобщи още някогашният финансов министър.

 

Ще предложим държавно управление на малцинство, в случай че се изпълнят 9 условия, съобщи съпредседателят на Политическа партия. " Ние два месеца чакаме някаква визия за България от партията, която завоюва изборите, в никакъв случай това не се е случвало ", безапелационен е Василев. " Продължаваме промяната " няма представител на ЦИК, разясни той.

 

" С 3% в спешна година съумяваме да понижаваме неравенството ", разясни той. Според Василев ние сме първи по индустриално произвеждане в Европейски Съюз, тъй като бизнесът не се рекетира. 

 

Очаквайте подробности
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР